Automatic translator Currency converter Online help
   
 
delcampe.co.uk ®
 
       
Sign in if you are a member. Or register now ! (It's free!).
  Forum: Het betaalmiddel Moneybookers - Moneybookers gebruikers LET OP!!!
  Bookmark ...
  Need help ?   Need help ?
Topic
 
 
  Moneybookers gebruikers LET OP!!!     Wed 17th Oct 2007 09:22:32

Boomsetoppers

(Closed account)



Vandaag ontving ik volgende email:

--------------------------------------------------------------------------------

Money Received

Dear Moneybookers customer,

Greetings from moneybookers.com! We would like to inform you that you have received a payment from hilip_coelho@verizon.net." class=a0108>philip_coelho@verizon.net.
Payment Details

Amount: EUR 359.56
ID: 49573824
Subject: You must use the link below to accept the payment.
Note:https://www.moneybookers.comLink (http)/accept.php?payment_id?=49573824
Your money is waiting for you : https://www.moneybookers.comLink (http).

We hope you enjoy your cash.

1) er is helemaal geen geld op mijn Moneybookers rekening gestort :no:
2) ik verwachtte geen geld en zeker niet zulke som :dunno:
3) klik nimmer op de links in zulke emails, maar log steeds in via een link aangemaakt in je favorieten op je PC, zo ben je zeker op de enige echte Moneybookers-site terecht te komen :znaika:
4) wanneer gaan die lui die proberen aan je gegevens te geraken door zulke mails rond te zenden, eindelijk eens opgepakt worden? :angryfire:


Automatic translator

 
#0000158255
 

 
  Moneybookers gebruikers LET OP!!!     Sat 2nd Aug 2008 11:39:36

Bertvl

[100% (6004x)]
 




In response to Boomsetoppers (Closed account) :
Vandaag ontving ik volgende email:

--------------------------------------------------------------------------------

Money Received

Dear Moneybookers customer,

Greetings from moneybookers.com! We would like to inform you that you have received a payment from hilip_coelho@verizon.net." class=a0108>philip_coelho@verizon.net.
Payment Details

Amount: EUR 359.56
ID: 49573824
Subject: You must use the link below to accept the payment.
Note:https://www.moneybookers.comLink (http)/accept.php?payment_id?=49573824
Your money is waiting for you : https://www.moneybookers.comLink (http).

We hope you enjoy your cash.

1) er is helemaal geen geld op mijn Moneybookers rekening gestort :no:
2) ik verwachtte geen geld en zeker niet zulke som :dunno:
3) klik nimmer op de links in zulke emails, maar log steeds in via een link aangemaakt in je favorieten op je PC, zo ben je zeker op de enige echte Moneybookers-site terecht te komen :znaika:
4) wanneer gaan die lui die proberen aan je gegevens te geraken door zulke mails rond te zenden, eindelijk eens opgepakt worden? :angryfire:




Dit soort mailtjes krijg ik ook inderdaad regelmatig, U heeft zoveel honderd euro tegoed van die en die. svp inloggen met uw gegevens bla bla bla. Niet op reageren en gelijk verwijderen !!!!!
Verder nooit geen last met money bookers.
Groetjes uit Holland
Bertvl
Automatic translator

 
#0000209351



 





Official time: Sat 11th Oct 2008 00:29:48 GMT